Anderlecht

Ontdek onze kandidaten!

2. Susanne Mueller-Huebsch

Gemeenteraadslid sinds 2012, onderneemster, moeder van
drie en vastbesloten problemen in Anderlecht aan te pakken. Na jaren van stilstand moet er nu eindelijk een verandering komen.  

Ecolo-Groen wil publieke debatten vóór de belangrijke beslissingen van de gemeente, veiligheid voor voetgangers
en fietsers en opnieuw een bruisende handelskern in de Wayezstraat. Het kan anders!

Susanne.Mueller-Huebsch@groen.be

 

 

9. Juan Benjumea-Moreno

27 jaar, kersverse papa, jurist en fervente fietser. Actief in buurtverenigingen en geëngageerd voor een leefbaar Kuregem.

Zijn strijdpunten zijn meer burgerinspraak in het beleid, kwaliteitsvolle huisvesting voor iedereen, meer open ruimte in Kuregem en een betere bescherming van voetgangers en fietsers.

juanbenjumea@groenanderlecht.be   

15. Stefan Tavernier-Laurens

Leerkracht in Atheneum Anderlecht en papa van een dochtertje van twee. Dierenwelzijn vindt hij erg belangrijk. Mensen met elkaar verbinden en een gemeente die echt naar haar burgers luistert, daar wilt hij aan meewerken.

 

 

20. Ann Croeckaert

Als mama van vier kinderen, werkende in een school,  wilt zij gaan voor een groener en veiliger Anderlecht. Lucht die onze kinderen kunnen ademen, een straat en een park waar onze kinderen veilig kunnen spelen.

 

25. Reinoud Berends

Hij is nieuw in Brussel en wilt hier nooit meer weg. Hij was lang actief in het sociaal overleg, verdedigde rechten én plichten van collega's en hoopt dat engagement verder te kunnen zetten in de gemeenteraad.

 

 

 

30. Leen Van De Velde

Groen is voor haar vanzelfsprekend omdat het de enige partij is die echt aan de toekomst denkt. Anderlecht kan aangenamer: ruimte voor voetgangers en fietsers, speelruimte voor kinderen en ademruimte voor iedereen.

 

35. Dudley Curtis

Hij werkt al 14 jaar voor duurzame mobiliteit in Europese aangelegenheden. Nu wilt hij meehelpen voor iedereen een schoner, groener Anderlecht te maken.

 

 

 

 

 

     

 

Ontdek hier meer over al onze kandidaten!