Boekvoorstelling ‘Maakt religie een verschil’ – 2 mei

Wat is een islamitische opvoeding precies? In hoeverre verschilt ze van de westerse opvoeding? En op welke manier heeft het invloed op het onderwijs?

Het boek Maakt religie een verschil? is bedoeld voor iedereen die de islamitische opvoeding beter wil begrijpen. Het geeft een houvast aan onderwijsprofessionals, pedagogen, psychologen, hulpverleners en sociaal werkers die werken met kinderen en jongeren in een multireligieuze en -levensbeschouwelijke omgeving.

Groen Molenbeek nodigt u uit op de boekvoorstelling van Maakt religie een verschil? Islamitische pedagogie beter begrijpen op
woensdag 2 mei om 19u00.

Na de voorstelling bespreken  Meyrem Almaci en Annalisa Gadaleta het boek vanuit hun eigen ervaringen. Gadaleta als schepen van onderwijs in Molenbeek en Almaci vanuit haar expertise over personen met migratieachtergrond in het hoger onderwijs.

De avond wordt gemodereerd door Guy Tegenbos (Journalist, opiniemaker, voormalig redacteur en nu columnist bij De Standaard,)

Het boek (€29,5) kan na de voorstelling gesigneerd en aangekocht worden.

INSCHRIJVEN?
Deelname is gratis, maar als u een broodje wenst gelieve dan een seintje te geven voor 29 april via groen.molenbeek@gmail.com

WAAR?
Jeugdherberg Génération Europe, Olifantstraat 4, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

WANNEER?
18u30 broodjesmaaltijd
19u00 start lezing

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.