Schoolstage in het Brussels Parlement: inhoudelijk fractiemedewerker (m/v/x)

20 Juni 2023

Schoolstage in het Brussels Parlement: inhoudelijk fractiemedewerker (m/v/x)

Heb je een hart voor Groene politiek en wil je als stagiair (m/v/x) ervaring op doen in het hart van de Brusselse politiek?

Heb je een hart voor Groene politiek en wil je als stagiair (m/v/x) ervaring op doen in het hart van de Brusselse politiek? Dan ben je mogelijk de geschikte kandidaat voor een stage in het kader van een schoolopleiding. Als inhoudelijk fractiemedewerker in het Brussels Parlement ondersteun je de fractie en haar vier parlementsleden in concrete dossiers.  Je stagepakket en inhoudelijke thema's kunnen aangepast worden naargelang eigen voorkeuren en eisen van de school.

Jouw profiel

  • Je hebt een sterke politieke interesse, bent op de hoogte van de (Brusselse) actualiteit en hebt affiniteit met het groene gedachtengoed.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan je plan trekken in het Frans
  • Je bent flexibel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je werkt nauwkeurig en weet je dagtaken efficiënt te organiseren.
  • Je bent kritisch en denkt actief mee.
  • Strakke deadlines zijn voor jou geen probleem.
  • Je beschikt idealiter over een eigen laptop.


Wij bieden een leuke en unieke werkomgeving waar je veel kunt leren. De stage kan vol- of deeltijds zijn en deeltijds thuiswerk is mogelijk. Je kosten voor woon-werkverkeer worden vergoed.

Is deze stage jou op het lijf geschreven, stuur dan een korte motivatiemail met CV en de praktische details van je stage naar [email protected]Toch nog vragen? Stuur dan een mailtje naar hetzelfde adres.

 

Groen wil de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Wij geloven in de kwaliteiten en vaardigheden die in één ieder van ons zit ongeacht gender, seksuele geaardheid, afkomst, geloof, leeftijd of handicap.