14 Maart 2023

20.00u -
22.00u

Code Groen: amendementenavond Brussel

Greenhouse , Van Orleystraat 5, 1000 Brussel

Ik doe mee!
Code Groen: amendementenavond Brussel

Je hebt het ongetwijfeld afgelopen maanden zien passeren: zaterdag 13 mei gaat Code Groen door, hét inhoudelijke congres van onze partij. Bovendien koppelen we hier op vrijdagavond 12 mei een kort statutair luik aan (dat zijn de basisafspraken binnen de partij), om onze partij klaar te stomen voor de komende jaren. 

Maar voor het zover is nodigen we je graag uit voor onze amendementenavond. Je bent van harte welkom in het Greenhouse, Van Orleystraat 5, 1000 Brussel.

Tijdens deze avond is het aan ons om verbeterpunten te formuleren die de voorstellen verfijnen en versterken. Dit soort verbeterpunten noemen we in het jargon "amendementen" op de congrestekst. De amendementen die we voordragen vanuit de regio worden vervolgens besproken en gestemd tijdens het congres.

Vragen rond het congrestraject, de shortlist, het statutair luik? Alle info vind je terug op onze website

Hopelijk tot op onze amendementenavond!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.