18 Juni 2022

14.00u -
17.00u

Wij bezoeken de Foyer

Foyer , Werkhuizenstraat 25, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Ik doe mee!

Vlaams parlementslid Celia Groothedde nodigt je uit op zaterdag 18 juni om 14u voor een bezoek aan het Brusselse Foyer vzw. 

  •  Kennismaking
  •  Rondleiding Migratiemuseum

Foyer werkt al meer dan 50 jaar aan een (meer) interculturele samenleving. Dat werkt in een kosmopolitische stad als Brussel. Hun werk, doordrongen van respect voor diversiteit, ruimdenkendheid en solidariteit is nog kostbaarder onder de huidige rechtse Vlaamse regering.

Op 18 juni maken we kennis met het brede aanbod van Foyer. Van interculturele bemiddeling- onschatbaar bv in zorg en welzijn- tot juridisch advies, advies rond meertaligheid en opvoeding, en een waaier aan activiteiten voor jongeren en volwassenen. Daarna krijgen we een geleid bezoek aan het Brusselse migratiemuseum. 

Het bezoek is gratis, maar een gift voor Foyers jongerenproject dat geld inzamelt via een fietstocht naar Marokko is welkom (BE63 4370 0574 9108 (KREDBEBB)).

Je bent heel welkom, en neem gerust vrienden of familie mee die Groen Brussel of de Foyer nog niet kennen.  Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je zeker in!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.