Samen gaan voor Schaarbeek

19 Juli 2018

Samen gaan voor Schaarbeek

De kiezer laten weten waar we voor staan, meer zuurstof voor de Schaarbekenaren, een solidaire gemeente, dat is waar wij voor gaan in onze gemeente. Ecolo-Groen in Schaarbeek kondigt vandaag aan dat ze na de verkiezingen de samenwerking met de Lijst van de Burgemeester wenst voort te zetten. 

Transparantie

Vóór de verkiezingen zeggen wat je na de verkiezingen gaat doen zodat de Schaarbeekse kiezers goed geïnformeerd naar de stembus kunnen gaan, dat is hoe Ecolo-Groen in alle transparantie naar de  kiezer trekt.

Daarom maken wij, Schaarbeekse Groenen, trouw blijvend aan onze waarden, vandaag bekend dat we na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober, en als de kiezer het toelaat, de samenwerking met de Lijst van de Burgemeester wensen voort te zetten.

 

Zuurstof en solidariteit in onze gemeente

Ecolo-Groen wil van Schaarbeek een modelgemeente maken, ver van de benauwdheid en het wantrouwen tussen burgers, wat we in andere steden zoveel zien. 

We wensen een gemeente die durft, die aan onze kinderen de ruimte geeft om in alle veiligheid te spelen en zich te verplaatsen, waar gezinnen, voetgangers en fietsers hun plek hebben,  waar de lucht gezond is.

Laten we samen gaan voor ons Schaarbeek, voor een gemeente waar het goed leven is, waar je jong wil zijn en oud wil worden.

We willen een gulle, ruimhartige gemeente zijn die de zwaksten onder ons steunt, waar kwaliteitsvolle huisvesting en banen beschikbaar zijn, waar niemand aan zijn lot wordt overgelaten.

We hebben de voorbije jaren met vernieuwende ideeën het aanzien van onze gemeente veranderd, en we willen graag verder gaan.  Met politieke moed en inventiviteit willen we van Schaarbeek een gemeente maken die ademt en solidair is. De Groenen willen hun project ingeschreven zien in de volgende meerderheid.

 

Ecolo-Groen Schaerbeek zal natuurlijk rekening houden met de keuze van de kiezer. Indien na de verkiezingen een derde partner door de kiezer naar voren wordt geschoven die zich kan vinden in het project van de Groenen, zal deze een een plaats krijgen in de meerderheid.

 

Laten we samen gaan voor ons Schaarbeek, voor een gemeente waar het goed leven is, waar je jong wil zijn en oud wil worden.