19 April 2023

19.30u -
22.30u

Interactieve training deur-aan-deur & dialoog

Greenhouse , Brussels

Ik doe mee!
Interactieve training deur-aan-deur & dialoog

In 2019 waren de Brusselse Deurdoeners kampioen deur-aan-deur gaan, een mooie prestatie die resulteerde in een heuse Groene golf in Brussel 💚 Ook in 2024 streven we naar de titel.

Daarom trekken we binnenkort opnieuw van deur tot deur om in dialoog te gaan met de Brusselaars. Het is heel belangrijk om met mensen in gesprek te gaan over hun buurt, en wat er beter kan. Maar het is vooral ook ontzettend leuk! Je ontmoet veel fijne mensen, hebt inspirerende gesprekken, én direct een frisse neus gehaald. Klinkt goed toch?

Heb je nog nooit meegedaan aan een deur-aan-deur-actie? Of kan je een opfrissing gebruiken? Team Groen Brussel organiseert een interactieve training deur-aan-deur en dialoog. Word jij een #Deurdoener? Schrijf je in onderaan deze pagina!

👋 19u30: Onthaal en een babbeltje
🍏 20u: Vorming deur-aan-deur 
🎭 20u20: Zelf aan de slag met improvisatietheater ImpRoyal
🍺 21u45: Feedbackmoment, drankje en napraten

 

⭐⭐⭐⭐⭐ Reviews van onze vorige training:

"Blij dat ik erbij was! De vorming hielp me over de drempel om bij buren aan te bellen met een politiek verhaal, en ik leerde dat verbinding in  zo’n gesprek belangrijker is dan gelijk halen. De oefensessies met de mensen van ImprovRoyal maakten er een levendige avond van."
- Louise

"Een deur-aan-deur ligt nogal uit m'n comfort zone. Maar het hielp echt om dit te oefenen in een veilige omgeving, met de hulp van acteurs én de tips van mensen met wat meer ervaring. De volgende deur-aan-deur zal nog steeds wat uit m'n comfort zone zijn natuurlijk, maar ik heb nu wel zin om het te proberen!"
- Remco

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.