Watermaal-Bosvoorde

 

Wie zijn we?

Ook in Watermaal-Bosvoorde is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad met onze collega’s van Ecolo waarmee we hecht samenwerken en we doen dat op straat door actie te voeren en naar jou te luisteren.

Groen Watermaal-Bosvoorde houdt momenteel geen lokale bijeenkomsten maar sluit aan bij de vergaderingen van Groen Gewest. Wil je daar naartoe komen om de bekommernissen van de inwoners van Watermaal-Bosvoorde mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen). 

 

Qui sommes-nous?

Groen est également actif à Watermael-Boitsfort. Nous le faisons au conseil municipal avec nos collègues d’Ecolo avec qui nous travaillons main dans la main et nous le faisons dans notre commune en entrant en action et en étant à votre écoute.

Groen Watermael-Boitsfort n’organise momentanément pas de réunions locales mais prend pas aux réunions de Groen Région. Si vous souhaitez y assister pour nous faire part des préoccupations des habitants de Watermael-Boitsfort, vous pouvez (vous n’avez même pas besoin d’être membre de Groen, bien que nous soyons naturellement très heureux si vous décidez de nous soutenir avec une carte de membre). 

 

Onze schepen

Daniel Soumillion

Schepen van Cultuur en Erfgoed