Een herfst zonder zorgen in de Bib Sans Souci!

14 November 2022

Elsene

Een herfst zonder zorgen in de Bib Sans Souci!

Bibliotheek-aan-huis is een dienst voor alle bewoners van Elsene die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen naar de bibliotheek.

De bibliotheek verwent je met gratis literaire leveringen aan huis en tweetalige auteurslezingen.

Gratis literaire pakjesdienst

Minder mobiel? Bib Sans Souci brengt jouw boeken en films aan huis! Duik jij graag in verhalen maar is het voor jou (momenteel) moeilijk om naar de bib af te zakken? Geen probleem, de bibliotheek Sans Souci levert met plezier boeken en dvd’s bij jou thuis.

Bibliotheek-aan-huis is een dienst voor alle bewoners van Elsene die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen naar de bibliotheek. Een medewerker van de bibliotheek brengt jou een bezoek en zorgt voor een boeken- bezorging op maat. Je kan maandelijks een pakketje bestellen en kiezen uit de volledige bibcollectie. Bovendien is de ‘literaire pakjes- dienst’ van Bib Sans Souci helemaal gratis.

Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 515 64 50.

Op vrijdagavond 26 november organiseert de bibliotheek Sans Souci samen met Biblio XL in het kader van ‘Living Stories’ een 2-talig dubbelinterview met Thomas Gunzig en Josse De Pauw. Dit jaar vormt ‘Living Stories’ im- mers geen eenmalig huiskamerfestival, maar

worden verschillende, gezellige literaire eve- nementen doorheen het jaar georganiseerd. Al deze evenementen zijn gratis en kaderen binnen de visie om cultuur zo toegankelijk mogelijk te maken. Ook door in te zetten op meertalige events wordt tegemoet gekomen aan het diverse publiek dat Elsene rijk is.

MEER INFO

Sneak preview: een nieuw uitleensysteem en uitnodigende onthaalbalie

De bibliotheek Sans Souci stapt binnen enkele maanden over op een uitleensysteem waarbij je zelf je boeken kan scannen om uit te lenen of terug te brengen. De bibliotheekmedewer- kers zijn nog steeds aanwezig indien er hierbij hulp nodig is. In het kader hiervan wordt ook het onthaal omgetoverd tot een open en warme ontmoetingsplek, die uitnodigt tot spontane babbels onder boekenliefhebbers.