Ganshoren

Wie zijn we?

Ook in Ganshoren is Groen actief. We doen dat in de gemeenteraad samen met onze collega’s van Ecolo waarmee we één fractie vormen en we doen dat in onze gemeente door actie te voeren en naar u te luisteren.

a.      LIJSTTREKKERS: MARIE FONTAINE en KALVIN SOIRESSE

b.     RAADSLEDEN: CHRISTNE ROY en PHILLIPE GREGOIRE

c.      CONTACTPERSOON: Elke Van den Brandt – Elke.vandenbrandt@groen.be – 0485/61.63.15 – landsroemlaan 42 bus 1 Ganshoren

Enkele prioriteiten:

Ganshoren heeft veel troeven, maar staat ook voor grote uitdagingen. Ecolo-Groen heeft alvast stevige ambities voor onze gemeente.

  • We willen inzetten op goed en gezond bestuur, beleid dat gemaakt wordt mét de inwoners, in volle transparantie en met heldere informatie voor iedereen.
  • We willen een gemeente waar iedereen thuis kan zijn, ondanks onze verschillen. Verschillende generaties samenbrengen met activiteiten en diensten gericht op wederzijdse hulp en solidariteit. We willen Ganshoren doen bruisen door warme en boeiende culturele activiteiten.
  • Ganshorenaren zijn terecht trots op hun leefomgeving. Het behouden en onderhouden van onze groene ruimten blijft één van onze speerpunten.
  • Om de mobiliteit en de luchtkwaliteit van de Ganshorenaren te verbeteren, zetten we in op een beter openbaar vervoer, gedeeld vervoer en veilige plaats voor voetgangers en fietsers.

Meedoen?

Wil je meedoen of de bekommernissen van de inwoners van Ganshoren mee op de agenda te zetten, dan kan dat (je hoeft niet eens lid van Groen te zijn al zijn we natuurlijk erg blij als je besluit van ons ook met een lidkaart te steunen). Geef een seintje aan elke.vandenbrandt@groen.be