Celia Groothedde

Vlaams Parlementslid en deelstaatsenator

Celia Groothedde is Brusselse schrijfster, mama en sinds 2019 Vlaams Parlementslid. Een warme samenleving waar iedereen zich thuisvoelt, eerlijke kansen voor iedereen en een goede toekomst voor elk kind liggen haar nauw aan het hart. In het parlement volgt ze dan ook dossiers op rond kinderen en jongeren, geestelijke gezondheidszorg en gelijke kansen. Ze is niet van plan haar liefde voor Brussel onder stoelen of banken te steken: voor onze hoofdstad zet ze haar tanden in welzijn en cultuur.

Celia gelooft dat we allemaal gelijkaardige dingen verlangen, hoe verschillend we ook zijn. We willen allemaal dat er voor ons gezorgd wordt als het even minder gaat. We willen allemaal dat onze kinderen een plekje hebben op school, in de opvang of in de sportclub en dat ze zich er goed voelen. En we willen allemaal voelen dat we evenveel waard zijn als de ander, op de arbeidsmarkt, op de woonmarkt of gewoon op straat.

 

"Hoe verschillend we ook zijn, we verlangen allemaal naar gelijkaardige dingen"

 

Precies daarom maakt Celia er een strijdpunt van om de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg aan te pakken, om te investeren in onze kinderen en jongeren en om eindelijk discriminatie naar het verleden te bannen. Naast parlementslid is Celia ook deelstaatsenator voor Groen.

Nieuws van Celia

Error in tag 'tag' - No such tag slug person_news_celia_groothedde